Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke Vaših prirodnih obrva i poboljšava njihov PRIRODAN izgled.

Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japanska metoda iscrtavanja obrva. Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva  ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva.
Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik I boja obrva. Boja dlačica ne mora da se razlikuje od vaših prirodnih. Posedujemo velik izbor boja renomiranog američkog proizvođača SOFT TAP posebno napravljenih baš za ovu metodu. Pored toga sto je izbor boja veliki one se mogu i međusobno mešati i prilagoditi podtonu koze (topao, hladan). Pogledajte galeriju slika mojh radova japanske metode.
 
KOLIKO TRAJE TRETMAN ISCRTAVANJA OBRVA?
KAD SE RADI KOREKCIJA OBRVA?
DA LI JE MNOGO BOLNO?
KOLIKO DUGO ĆE OBRVE TRAJATI?
KAKO SE ODREĐUJE OBLIK I SIMETRIJA OBRVA?
KAKO SE NEGUJE TRAJNA ŠMINKA?
KO NE RADI TRAJNU ŠMINKU OBRVA?
ŠTA JE NAJVAŽNIJE!