Najbolje olovke za obrve

Ovaj post je za sve one koje ne žele da tetoviraju obrve ni sa jednom metodom već im je dovoljno da samo malo poprave svoje prirodne sa olovkom za obrve.

Već godinama imam urađen tribal na obrvama i od prvog dana sam bila nezadovoljna sa njim. U početku mi je smetalo što su mi obrve bile jako tamne i što nisu bile simetrične a kasnije kad je boja malo izbledela ostao je samo oblik da se dotera.
Dugo sam tražila dobru olovku za obrve sa kojom bi popravila te nedostatke u simetriji obrva. Probala sam od najskupljih do najjeftinijih. Uglavnom sve su imale svoje nedostatke jer su neke bile pre masne pa su se brzo razmazivale, neke previše suve pa trag uopšte nije ni ostajao za njima. Boju je takođe bilo teško potrefiti. Iako sam crnka nikad mi nisu stajale tamne obrve vec neka srednja braon koja je u isto vreme i topla a ne vuče na crveno.

Posle dugo vremena našla sam prave.
MAC Eyebrow pencils. Dok MAC nije bio u Srbiji poručivala sam ih iz USA a sad je bar lako jer imamo njihovu prodavnicu u TC UŠĆE.

Ove olovke se ne zarezuju i vrlo su tankog vrha tako da sa njima možete lepo izdefinisati obrvu, naglasiti ono što želite, ne ostavljaju debeo trag, nisu masne i vrlo su postojane.
Toliko su tanke i precizne da imate osecaj kao da držite patent olovku u ruci.
Moja omiljena nijansa je Lingering. Posle sam istražujuci internet videla da tu olovku i najpoznatiji svetski makeup artisti najčešce upotrebljavaju i najviše vole.

Iako će te verovatno misliti da kad jednom uradite iscrtavanje obrva japanskom metodom treba da zaboravite na olovku za obrve.
Često će to i biti tako ali bice i situacija  kad se pojavi neka rupica na obrvi i kad je treba sakriti. Ne treba odmah trčati na korekciju. Dovoljno je da imate dobru olovku za obrve i za sekund ste rešili Vaš problem.

 

vbnn

Share on Facebook
Facebook
LAJKUJTE OVAJ POST
Posted in Некатегоризовано